Tisdag, 03 November 2020 12: 34

Så hur stöder ABox Mk2 sig mot 2B för ljudspel?

Jag tyckte verkligen om att granska ABox Mk2 för E-Stim System. Det är en helt nydesignad uppgradering av deras ursprungliga Audio Stim-låda ABox som kom till marknaden 2006.

Det är fantastiskt att se att E-Stim Systems ständigt förbättrar sitt utbud av kontrollboxar. Här är en länk till min granskning av ABox Mk2.

ABox Mk2 är en enkanalig kontrollruta med två driftsätt, och dessa är linje in och dess interna mikrofon.

Nästan omedelbart efter att jag publicerat min recension av ABox Mk2 började jag få meddelanden och förfrågningar om hur den jämförs med E-Stim Systems 2B.

Så det leder mig till den här artikeln. Jag har tillbringat dagen med att spela med båda lådorna sida vid sida och jämfört båda, det var svårt att jämföra dem.

Publicerad i E-Stim Advice, Artiklar
Torsdag, 15 oktober 2020 11: 29

Tar den ödmjuka avsugningen till en chockerande bra ny nivå av kul

Så föreställ dig scenen, jag har min Stunt Cock bunden, hans kuk har flera av mina e-stim elektroderna fästa på plats. Jag retar honom med kontrollerna på min 2B, och han spänner upp och säger "OMG det känns som att någon suger i slutet av min kuk".

Det fick mig att tänka när jag arbetade mot hans lyckliga klibbiga slut. Även om det måste ha känts bra (och jag kunde säga att det gjorde på grund av hans reaktioner), hur bra skulle en riktig avsugning kännas när den kombineras med lite e-stim?

Skulle det vara det bästa av två världar eller sluta med mig med ett par zappade läppar och en halt tunga Jar Jar Binks-stil?

Publicerad i E-Stim Advice, Artiklar
Måndag, 13 juli 2020 09: 20

Om uppskattning cock spel är din sak så har jag designat något du kanske tycker om

Jag har gjort det igen. Efter en ganska erotisk dröm om att använda e-stim på en bunden och knäppt undergiven, där jag använde en bipolär cock loop på det, jag bestämde mig för att skissa det jag använde i drömmen.

Nu är detta uppenbarligen inte en banbrytande ny design och andra liknande design finns tillgängliga på marknaden. Ingen av dem kan skrivas ut och göras själv om du har tillgång till en 3D-skrivare.

Naturligtvis kan jag gå in och skapa en för dig om du inte har tillgång till en anständig 3D-skrivare.

Måndag, 16 mars 2020 13: 18

Handsfria orgasmer är därför jag gör mina elektroder

Jag har blåst bort av den positiva feedback jag har fått om mina e-stim speciellt elektroder kretslocksisolatorer och bi-polära kukringar.

För alla som är nya på min blogg och mina e-stim-produkter började jag designa mina elektroder och isolatorer för ungefär ett år sedan. Med tiden har jag förfinat mönster och jag erbjuder dem gratis på min webbplats.

Jag producerar dem för människor som inte har tillgång till en 3D-skrivare, och nyligen har jag arbetat med ett företag i London för att skapa några av mina mönster i mycket slitstarkt Nylon istället för den vanliga PLA.

Söndag, 19 November 2017 10: 52

Så vad är bäst för din blogg?

Du kommer nog inte bli förvånad över svaret på den frågan. Frestelsen är att försöka fylla din blogg med så många artiklar som möjligt så att den ser full och hälsosam ut, men det kan vara ett dubbelkantat svärd.

Besökare kommer oftast att hitta din webbplats genom de stora sökmotorerna, och de använder alla mätvärden för att träna vilka som är de bästa sidorna som ska visas när någon placerar en sökning genom dem. De är alla verksamma för att ge vad de tycker är precis vad den sökande letar efter, och en av de viktigaste metriska för det är "studsfrekvens".

Andra mätvärden som de övervakar är hur länge besökarna bor på din webbplats. Dessa två mätvärden är viktiga indikatorer för en sökmotor om hur bra sidan är att de tjänat i förhållande till de söktermer som används. Låt oss möta det, vi har alla gjort det, du gör ett sökland på en webbsida, och du slår tillbaka knappen. Sökmotorer märker det och det är en av de främsta anledningarna till att du måste skriva engagemang artiklar som håller en läsare uppmärksamhet och hindrar dem från att slå den tillbaka knappen.

Det är givetvis lättare sagt än gjort, så vad ska du göra med försök att skriva kvalitetsartiklar som om de inte är av god kvalitet så kommer läsarna bara att studsa bort. Följande pekare hjälper också dina sidor att bli listade högre på sökmotorer, men det är kvaliteten på den sida som verkligen räknas.

Publicerad i Sex Blogger Advice
Söndag, 19 November 2017 10: 33

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Så du har en blogg och du har jobbat hårt för att fylla det med intressant och relevant innehåll. Din trafik börjar bygga och du tittar på sätt att tjäna pengar på din blogg för att kompensera dina kostnader eller för att få lite pengar i din bakficka.

För det första är det en lång och långsam slog och att göra en blogg för sig själv, och det är verkligen inte ett snabbt växande system. Som sagt men med lite hårt arbete och engagemang börjar du se en avkastning på din tid och ansträngning. Det enklaste sättet att tjäna pengar på din blogg är helt enkelt att använda affiliate partnerskap med återförsäljare och den här artikeln är speciellt skriven för att ge dig den låga nivån och också för att hålla dig fri från lagen eftersom du har några skyldigheter om du använder affiliate länkar.

Publicerad i Sex Blogger Advice
Onsdag, 13 januari 2021 11: 15

Granskningens titel

Det gläder mig att ge dig en gästrecension från RubberStimmer, en långvarig stimulator och gummifetischist. Jag älskar att höra om nya bitar av sexteknik och SPT, och V2K-omvandlingssatsen får mig att uppleva lite penisavund. Jag kan bara föreställa mig hur bra de måste känna sig.

Detta kit är utformat för att förbättra prestanda för Venus 200 och Tremblr manliga onani och jag hoppas att du gillar denna gästrecension lika mycket som jag gjorde.

"Om du gillar långa kantsessioner är detta ett utmärkt tillskott till din leksaksväska. Till skillnad från SK-systemet är det lättare att använda en kolonnmjölkare ensam och rengöring är bara mottagaren."

RubberStimmer

Gästrecensent - RubberStimmer

Serious Kit Electro STP eller mottagare designades för deras nu ikoniska, mjölkningssystem.

Ett kit som jag misstänker spelar en roll i många fantasier, men det är oftast utom räckhåll.

Tisdag, 03 November 2020 12: 34

Så hur stöder ABox Mk2 sig mot 2B för ljudspel?

Jag tyckte verkligen om att granska ABox Mk2 för E-Stim System. Det är en helt nydesignad uppgradering av deras ursprungliga Audio Stim-låda ABox som kom till marknaden 2006.

Det är fantastiskt att se att E-Stim Systems ständigt förbättrar sitt utbud av kontrollboxar. Här är en länk till min granskning av ABox Mk2.

ABox Mk2 är en enkanalig kontrollruta med två driftsätt, och dessa är linje in och dess interna mikrofon.

Nästan omedelbart efter att jag publicerat min recension av ABox Mk2 började jag få meddelanden och förfrågningar om hur den jämförs med E-Stim Systems 2B.

Så det leder mig till den här artikeln. Jag har tillbringat dagen med att spela med båda lådorna sida vid sida och jämfört båda, det var svårt att jämföra dem.

Publicerad i E-Stim Advice, Artiklar
Söndag, 02 December 2018 12: 53

Kolla in mina senaste Tweets

Jag älskar twitter och använder den hela tiden för att sprida det goda budskapet om sexleksaker material, god praxis, råd och naturligtvis mina sexleksaker recensioner. Här är mina senaste tweets, snälla överväga att följa mig om du tycker att de är intressanta.


Publicerad i Allmänt
Måndag, 14 maj 2018 10: 17

Registrera dig för mitt "oregelbundna" nyhetsbrev

Det som man märker till den titeln är ordet oregelbundet. Jag hatar skräppost, den enda skräppost som jag tolererar är köttvarianter, och även då måste jag vara ganska hungrig för att fresta mig.

Jag skickar bara ut ett nyhetsbrev när jag har något nyhetsvärt. Så du blir inte bombarderad med veckomeddelande från mig. Jag brukar skicka ut ett nyhetsbrev när jag har granskat något fantastiskt som jag behöver hela världen att veta om. Eller till exempel när jag har skapat en ny e-stim elektrod som kommer att blåsa av dina strumpor.

Så känn dig fri att registrera dig för mitt nyhetsbrev, det överensstämmer med bestämmelserna mot skräppost, och du har total kontroll, du kan avsluta prenumerationen när som helst. Jag skickar inte e-postadresser till andra företag, men jag använder MailChimp för att hantera min lista och skapa nyhetsbrev.

Jag hoppas att du väljer att registrera dig och jag är säker på att du kommer att njuta av nyhetsbrevet när de kommer.

Skål,

Joanne


Prenumerera på min nyhetsbrev

Jag skickar bara ut oregelbundna nyhetsbrevpost.
Du kan avsluta prenumerationen när som helst eftersom du har full kontroll.
Jag använder MailChimp för att hantera mina nyhetsbrev och de respekteras väl när det gäller datasäkerhet och pålitlighet.

Joannes Reviews kommer att använda den information du tillhandahåller på detta formulär för att ha kontakt med dig och för att tillhandahålla uppdateringar och marknadsföring.
Du kan när som helst ändra dig genom att klicka på länken för att avsluta prenumerationen i sidfoten på alla e-postmeddelanden du får från mig eller genom att kontakta mig på admin {på} sexmachinereviews.co.uk. Jag kommer att behandla din information med respekt. För mer information om min integritetspraxis, besök min webbplats. Genom att klicka nedan godkänner du att vi kan behandla din information i enlighet med dessa villkor.
Jag samtycker till att sexmachinereviews.co.uk samlar in och lagrar mina uppgifter.
Publicerad i Allmänt

Mina webbplatser fantastiska sponsorer

JohnThomasToys.com, de största och bästa silikondildoerna.
Dau Han den största samlingen av sexmaskiner och tillbehör
Latex, Läder och Spets, kolla in det fantastiska Nu-Sensuelle vibrator sortimentet.
MrHankeysToys.com, den största och bästa silikondildon
Annonsera ditt företag här 250 * 250
Sexmachines.se den största samlingen av sexmaskiner och bilagor

Handla med mina dotterbolag

Shockspot Fucking Machine
Latex Läder & Spets
Motorbunny Sybian Style Sex Machine
Stockroom
Handla på Uberkinky

Översätt min webbplats

enarfrdeelitjaptrues

Donationer

Det tar mycket tid och ansträngning att behålla denna webbplats. Jag använder inte professionella webbdesigners, det är allt mitt eget arbete och det har varit en väldigt brant inlärningskurva - alla donationer mottas tacksamt:
Köp mig en kaffe på ko-fi.com


Alternativt, donera till Joanne's Dungeon Fund till Bitcoin-adress:
1NxapveLFy3yjwGAPGCz9HJehjWm3WPCAL
Donera BitCoin till Joanne's Dungeon Fund