Visar artiklar efter tagg: Tävling

Win A Ylva & Dite Anteros Silicon Dildo

Win A Ylva & Dite Anteros Silicon Dildo

Jag har just fått en fantastisk silikondildo av https://www.ylva-dite.com och de inkluderade en andra dildo för mig att erbjuda mina läsare i en giveaway-tävling.

Ylva & Dite vi gör erotiska leksaker. Speciellt designad för dig i vackra färger. De gör alla sina modeller med stor omsorg. För hand i Nederländerna. För honom, för henne eller för dig tillsammans. Naturligtvis 100% kroppssäker. Redo att spela? Upptäck nu vilken handgjord dildo som passar dig perfekt.

För din chans att vinna en av deras sublima dildos, kolla in appen nedan och delta i gratis tävlingen! Om du inte kan se det, använd bara den här länken istället - Ange tävlingen

En spännande tävling för att vinna en Silicon Anteros Dildo från Ylva & Dite
En spännande tävling för att vinna en Silicon Anteros Dildo från Ylva & Dite.

Kolla in mina granskning av Ylva & Dite Rhea Silicon Dildo.

Ylva & Dite Anteros Silikon Dildo Giveaway

Lycka alla xx

Konkurrensregler

Tävlingen kommer att köras från 12: 00AM 6 september 2019 - 11: 59PM 5th oktober 2019 (London).

Denna tävling är öppen för Storbritannien, USA, Kanada och Europa. Om du är osäker på din plats, vänligen kontakta mig och jag kan meddela var varan kan eller kan inte skickas.

Jag uppfyller denna tävling och så måste du svara på mitt e-mail om du vinner.

Du kommer att vara ansvarig för att betala för eventuella tull- och överkostnader som kan uppstå efter frakt.

När vinnaren har dras har du 2 veckor att kontakta mig och hävda ditt pris. Om du misslyckas med det gör jag en ny vinnare igen. Genom att delta i denna tävling, accepterar du också att ge mig din adress, så att jag kan skicka varan till dig.

Jag accepterar inte givna konton för denna tävling. Jag kommer att kolla för att se till att alla deltagare har ett konto som består av mer än giveaway retweets. Var vänlig respektera detta, mina sponsorföretag förtjänar bättre och dessa tävlingar är för mina läsare och inte tävlingskonton.

Vinn en Tantric Massage Starter Set Courtesy av Karma Tantric

Vinn en Tantric Massage Starter Set Courtesy av Karma Tantric

Om du haft denna fantastiska artikel om tantrisk massage då kommer du att älska den här tävlingen som sponsras av Karma Tantric.

Tantric massagebyrå i London, Karma Tantric, ger bort en fantastisk tantrisk massage startpaket värt över $ 200! Testa dina tantriska massagefärdigheter hemma med en partner. För din chans att vinna, kolla in appen nedan och skriv in den fria tävlingen! Om du inte kan se det, använd bara den här länken - Ange tävlingen

En spännande konkurrens med priser värda $ 200 från Karma Tantric
En spännande konkurrens med priser värda $ 200 från Karma Tantric

KarmaTantric tantrisk massage startpaket giveaway

Lycka alla xx

Konkurrensregler

Tävlingen kommer att köras från 12: 00AM 14th juni 2019 - 11: 59PM 14th juli 2019 (London).

Denna tävling är öppen för Storbritannien, USA, Kanada och Europa. Om du är osäker på din plats, vänligen kontakta mig och jag kan meddela var varan kan eller kan inte skickas.

Jag uppfyller denna tävling och så måste du svara på mitt e-mail om du vinner.

Du kommer att vara ansvarig för att betala för eventuella tull- och överkostnader som kan uppstå efter frakt.

När vinnaren har dras har du 2 veckor att kontakta mig och hävda ditt pris. Om du misslyckas med det gör jag en ny vinnare igen. Genom att delta i denna tävling, accepterar du också att ge mig din adress, så att jag kan skicka varan till dig.

Jag accepterar inte givna konton för denna tävling. Jag kommer att kolla för att se till att alla deltagare har ett konto som består av mer än giveaway retweets. Var vänlig respektera detta, mina sponsorföretag förtjänar bättre och dessa tävlingar är för mina läsare och inte tävlingskonton.

Detta hemliga sextrick får din älskare att tigga dig mer

Du drömmer om ett passionerat kärleksliv, men en upptagen livsstil och stress har andra planer för dig. Om ditt sexliv behöver lite ökning finns det ett hemligt sextrick som kommer att lämna dig och din älskare pantar för mer. Bli ångande i sovrummet och introducera denna tantra-teknik i din värld.

Tantrisk massage kan definieras som den mest sensuella massagen du någonsin kommer att uppleva. Om du vill förbättra ditt sexliv, behöver du inte söka längre. Denna avslappnande, erotiska massage ger förbättrade orgasmer, väcker din sexuella aptit och låter dig uppleva en djupare kontakt med din partner. Nå en högre nivå av sexuell tillfredsställelse och lär dig nya sätt att njuta av varandra.

Lodbrock Giveaway-konkurrens

Börja nytt år med lite kink

Jag har just granskat det fantastiska Pillory Set från Lodbrock, och inuti denna fantastiska uppsättning får du två slagspelsleksaker.

En läder Paddle och en Leather Flogger. Lodbrock har skickat mig en extra av var och en för att ge bort till två lyckliga läsare.

Så om du vill ha dina händer på dessa fantastiska handgjorda BDSM redskap bara ange de två tävlingar som visas nedan.

Detta har gjort det möjligt för mig att erbjuda följande fantastiska priser, som alla tar upp för någon av mina läsare i Storbritannien, EU, USA och Kanada.

Lodbrock Läder Dubbelsidig Paddle Med Nitar

Detta fantastiska pris har skett av Lodbrock.com, de är tillverkare av handgjord BDSM-utrustning och möbler.

Spanker Paddle - Slät på ena sidan och nitar på den andra, det här är en paddla för kvalitetsspel. Tillverkad av äkta läder, mässing och gran har padden en minnesmetallkärna, så att den ständigt fjädrar tillbaka till form är värt € 98.00.

Spanker Paddle Från Lodbrock

Vinn en Lodbrock Leather Spanker paddla

Lodbrock mästare Flogger

Detta fantastiska pris har skett av Lodbrock.com, de är tillverkare av handgjord BDSM-utrustning och möbler.

Master Flogger - Den perfekta längden, bredden, vikten och swoosh är det som gör denna flogger passande för en mästare. Håll båghandtaget och lyssna på tressarna när de hästar i luften mot din valda slagpunkt

Master Flogger från Lodbrock

Vinn en Lodbrock Master Flogger

Lycka alla xx

Konkurrensregler

Denna tävling kommer att köras från 12: 00AM 17th December 2018 - 11: 59PM 3rd januari 2019 (London).

Denna tävling är öppen för Storbritannien, USA, Kanada och Europa. Om du är osäker på din plats, vänligen kontakta mig och jag kan meddela var varan kan eller kan inte skickas.

Jag uppfyller denna tävling och så måste du svara på mitt e-mail om du vinner.

Du kommer att vara ansvarig för att betala för eventuella tull- och överkostnader som kan uppstå efter frakt.

När vinnaren har dras har du 2 veckor att kontakta mig och hävda ditt pris. Om du misslyckas med det gör jag en ny vinnare igen. Genom att delta i denna tävling, accepterar du också att ge mig din adress, så att jag kan skicka varan till dig.

Jag accepterar inte givna konton för denna tävling. Jag kommer att kolla för att se till att alla deltagare har ett konto som består av mer än giveaway retweets. Var vänlig respektera detta, mina sponsorföretag förtjänar bättre och dessa tävlingar är för mina läsare och inte tävlingskonton.

Vill du ha en unik del av min konst?

Min gamla stylus och tablett har gett upp spöken

Jag älskar att rita toons för mina artiklar och recensionerJag försöker spara för en ny rituppsättning. Jag vill använda en ritskärm som mycket hjälper mig att rita mina små klotter och teckningar som jag älskar att göra så mycket.

Men, och det finns alltid en, men jag har räkningar att betala och munnar att mata och så sparar man en dagdröm just nu.

Som alla måste jag prioritera mina utgifter och mina räkningar kommer först. Jag kom fram med en idé för en snygg liten konkurrens för att hjälpa mig att samla in pengar till den nya utrustningen.

Jag ska göra en unik konst i min vanliga stil för vinnaren och skicka en tryckt, undertecknad kopia till dem för att njuta av och kanske hänga på sin vägg.

Om du gillar mitt konstverk och vill ha en unik en för dig, snälla överväga att hjälpa mig att spara för en ritningsövervakare som den här:

Ritningsskärm

Vad är det för mig jag hör dig att fråga? Jo, de första 100-donatorerna kommer automatiskt att bli inlagda och vinnaren kommer att få ett konstverk från mig, det kommer att skrivas ut i A4-storlek och undertecknas av mig innan du skickar det till dig som ett sätt att tacka mig för ditt stöd.

Gå på, köp mig en kaffe för att visa ditt stöd och få en entré i tävlingen.

Joanne gillar hennes kaffe

4000 Twitter Followers Mega Giveaway Konkurrens

Fira denna milstolpe med mig genom att vinna några kinky sexleksaker

Jag närmar mig 4,000-anhängare på Twitter och tyckte att det skulle vara trevligt att kunna fira denna milstolpe prestation med en fantastisk giveaway.

Tre fantastiska företag har gått framåt för att hjälpa mig att köra denna giveaway-konkurrens. Jag är glad över att kunna erbjuda tre fantastiska tävlingar för att fira denna milstolpe. Jag skulle vilja tacka Satisfyer.com, BathmateDirect.com och Sexmachines.co.uk

Det är en fantastisk nio priser på spelJag har delat upp dem i tre separata tävlingar och du är fri att skriva in dem alla om du vill, det ökar dina chanser att vinna.

Detta har gjort det möjligt för mig att erbjuda följande fantastiska priser, som alla tar upp för någon av mina läsare i Storbritannien, EU, USA och Kanada.

Sexmachines.co.uk - Vinn en Magnum Opus handhållen tryckvibrator

Detta fantastiska pris har skett av Sexmachines.co.uk, de är Storbritanniens största specialister av sex- och jävla maskiner tillsammans med alla andra andra bra produkter. Jag har haft mycket tur att ha kunnat granska några bra maskiner från dem, inklusive Willy Wanka och uFuc Pro jävla maskiner och en fantastisk spanking maskin.

Magnum Opus ™ från ToyJoy® är en toppdämpande vibrator med en otrolig 8-centimeter (3-tum) förlängningsförmåga. Den snygga USB-uppladdningsbara designen erbjuder en speciell "harmonica-style" -axel som under användning kommer att dämpa dig i en blåsig ecstasy.

Sexmachines.co.uk priser för min 4k twitter följare tävling

Magnum Opus handhållna tryckvibrator

BathmateDirect.com - Vinn en unisex grooming kit eller en av fyra kuk ringar

De fantastiska människorna på Bathmate har dragit ut alla stopp och levererat några bra produkter också. Skriv in den här tävlingen om chansen att vinna en Bathmate Trim Set eller en av fyra fantastiska kuk ringar för att krydda din speltid.

Bathmate är känt för sitt fantastiska utbud av penisförstoringsapparater som faktiskt fungerar, jag har seent eh resultat mig själv som min Stunt Cock använder fortfarande hans Hydromax X30 Wide Boy pump.

Bathmate priser för min 4k twitter följare tävling

Bathmate Giveaway

Satisfyer.com - Vinn en av tre av deras senaste sexleksaker

Sist men inte minst på något sätt är denna tävling för en av tre fantastiska Uppfyller sexleksaker. Jag har granskat alla tre och älskar dem så varför inte ta den här chansen att prova en för dig själv.

De goda människor på Satisfyer.com har gett mig en Satisfyer Pro Plus, en Satisfyer Pro G-Spot kanin och en Satisfyer Pro 4 Par att ge bort i denna tävling, låt mig bara veta vilken är din preferens.

Tillfredsställer Pro priser för min 4k twitter följare tävling

Tillfredsställer Giveaway

Lycka alla xx

Konkurrensregler

Tävlingen kommer att köras från 12: 00AM 15th April 2018 - 11: 59PM 31st maj 2018 (London).

Denna tävling är öppen för Storbritannien, USA, Kanada och Europa. Om du är osäker på din plats, vänligen kontakta mig och jag kan meddela var varan kan eller kan inte skickas.

Jag uppfyller denna tävling och så måste du svara på mitt e-mail om du vinner.

Du kommer att vara ansvarig för att betala för eventuella tull- och överkostnader som kan uppstå efter frakt.

När vinnaren har dras har du 2 veckor att kontakta mig och hävda ditt pris. Om du misslyckas med det gör jag en ny vinnare igen. Genom att delta i denna tävling, accepterar du också att ge mig din adress, så att jag kan skicka varan till dig.

Jag accepterar inte givna konton för denna tävling. Jag kommer att kolla för att se till att alla deltagare har ett konto som består av mer än giveaway retweets. Var vänlig respektera detta, mina sponsorföretag förtjänar bättre och dessa tävlingar är för mina läsare och inte tävlingskonton.

Vinn en Stroking Man III Uppladdningsbar Sex Machine

Vinn en Stroking Man III Uppladdningsbar Sex Machine

För att fira att nå en annan milstolpe i min Twittersphere - vad jag menar att säga är att fira att komma över 3000 fantastiska följare på Twitter. Jag trodde att jag skulle göra något speciellt för mina anhängare i form av en annan stor konkurrens.

Tack till alla som har följt mig, stödde mig och gjort min blogg och varit så roliga för mig online.

De underbara människorna från www.sexmachines.co.uk har gett mig en Stroking Man III Rechargeable Sex Machine för att ge bort som ett pris så vad väntar du på får dina inlägg - vad har du att förlora?

Joanne's Chocking 2k Followers Twitter Competition

Firande 2000 Amazing Twitter Followers

För att fira att äntligen nå min nästa milstolpe i min Twittersphere - vad jag menar att säga är att fira att få 2000 fantastiska följare på Twitter. Jag trodde att jag skulle göra något speciellt för mina anhängare i form av en tävling.

Tack till alla som har följt mig, stödde mig och gjort min blogg och varit så roliga för mig online.

De underbara människorna från www.e-stim.co.uk har gått fram med ett helt fantastiskt pris och jag har också grävt djupt i mina egna fickor för att göra detta till en tävling för att komma ihåg och säkert en att gå in - vad har du att förlora?

Joannes 1k Följare Twitter Tävling

Jag firar att få 1000-följare på Twitter

SPUNK Lube PinkFörutom att fira min 1st Blogaversary med en konkurrens den här månaden är jag också glad över att ha nått 1000-anhängare på Twitter och så tror jag att en annan tävling är i ordning.

Tack till alla som har följt mig och gjort det senaste året så roligt för mig.

Den underbara Ian från www.fmachinefun.co.uk har gått fram med ett pris för denna tävling och det är i form av en 8oz flaska SPUNK Lube Pink.

One Year Blogaversary Dildotastic Competition

Jag firar min första årsdag

Tja, jag trodde aldrig att jag skulle göra det, men här är jag ett år i min spännande nya tidsfördriv. Jag trodde aldrig om en miljon år att jag skulle få se över så många saker och lära känna så många otroliga människor och fantastiska företag.

Det här är en enorm milstolpe för mig och det har verkligen ökat mitt självförtroende och har jag gagging på lite för att göra mitt andra år ännu bättre än mitt första.

Jag kunde inte ha gjort det utan mina lojala läsare, tack för allt ditt stöd och ord av råd som det verkligen uppskattas.

Jag tänkte länge och svårt hur jag skulle fira och ge någonting tillbaka till samhället och jag trodde att det var ett bra sätt att gå vidare med min första tävling som började på min bloggaversa.

Prenumerera på det här nyhetsflödet

Senaste Recensioner

Oktober 14, 2019

Ann Summers Whisper Bullet Vibrator Review

in vibratorer
En härlig liten kulavibe som packar en stans som jag var glad när Ann Summers skickade mig en av sina nyaste vibratorer för att granska före lanseringen. Det är så härligt att vara en av de första människorna som provade en ny leksak. De skickade mig två vibratorer för att granska, ... Läs mer
Oktober 06, 2019

ElectroWhisker Monopole Estim Electrode From E-Stim Systems

in E-Stim
Super sexig snyggt hud spelar roligt med denna roliga elektrod. Det är ingen hemlighet att jag älskar min elektrostimuleringsspel. Sedan jag introducerades för det för fyra år sedan, har jag lärt mig så mycket om detta kinky sätt att uppnå handsfree orgasmer. Jag har granskat… Läs mer
Oktober 01, 2019

Rhea Silikon Dildo Från Ylva Och Dite

in dildos
En dildo med sublim struktur och förändringar i omkrets som känns fantastiskt Woohoo! Jag har hittat… Läs mer
September 28, 2019

Så Divine Black Juju Duality Silicon Dildo Review

in dildos
En annan fin skapelse från So Divine Jag älskar min So Divine sexleksaker. Så jag var glad ... Läs mer

senaste artiklarna

September 06, 2019

The Rise of VR Porn

VR Porn tar internet med storm, så här kommer du in på åtgärden? För två månader sedan meddelade VRPorn.com att det officiellt har överträffat 100 miljoner användare. Det är många kinky människor som letar efter VR Porn. Varje webbplats skulle vara mer än nöjd med ... Läs mer
Juni 05, 2019

Detta hemliga sextrick får din älskare att tigga dig mer

Du drömmer om ett passionerat kärleksliv, men en upptagen livsstil och stress har andra planer för dig. Om ditt sexliv behöver lite ökning finns det ett hemligt sextrick som kommer att lämna dig och din älskare pantar för mer. Få steamy i sovrummet och introducera detta ... Läs mer
Kan 30, 2019

Köpa Sexleksaker på en budget

Du kan njuta av en kroppssäker wank på en budget som jag inte behöver predika för någon om hur ... Läs mer
Mar 24, 2019

Bästa manliga mjölkningsmaskiner

De bästa maskinerna för handsfree orgasmer, eller en snygg wank jag är ofta frågad som är ... Läs mer

Senaste blogginlägg

Oktober 10, 2019

Erofame 2019 - Day 2 Pounding styrelserna och få nya vänner

in Blogg
Erofame är Europas största vuxenutställning och vi slår mitt i den efter en härlig kväll och en god natts sömn, var det på dag 2 av Erofame över i Hannover i Tyskland. Vår första dag såg oss att besöka företag som vi älskar och har arbetat ... Läs mer
Oktober 09, 2019

Erofame 2019 - Dag 1 Checka in med gamla vänner

in Blogg
Erofame är Europas största mässa för vuxna och vi befinner oss mitt i den efter en rejäl frukost Stunt Cock och sub'r 'på väg till den korta resan (över vägen) från deras hotell till Erofame. Men innan jag berättar allt om denna fantastiska show låt mig ... Läs mer
September 29, 2019

Avvikande mönster - Kink personifierad

in Blogg
Deviant Designs fokuserar på kink- och BDSM-relaterade projekt som är fantastiska jag har varit ... Läs mer
September 24, 2019

Kolla in E-Stim Systems HQ i Watford

in Blogg
Att gå runt E-Stim Systems HQ är en e-stimulälskares dröm, jag har granskat så ... Läs mer
×
0
aktier
0
aktier