Fredag, 26 juni 2020 11: 25

Letar du efter ett fantastiskt utbud av sexmaskiner? Kolla in Cartel De Amore

Det är ingen hemlighet att jag älskar sex och jävla maskiner i allmänhet och tycker om den stora kraften och prestandan hos dem. De tröttnar aldrig, långsamt eller vaknar, en jävla maskin har ett jobb, och den är utformad för att göra det exceptionellt bra.

Men var kan du få en ifrån? Vilken typ av maskiner passar bäst till mina omständigheter? Det här är frågor som jag ofta blir ställda, och i detta sponsrade inlägg kommer jag att peka dig till ett företag som kan ta hand om alla dina jävla och sexmaskinbehov. Låt mig presentera dig för Cartel De Amore, baserat i Anaheim, Kalifornien.

"Se till att kolla in maskinerna på Cartel De Amore, och glöm inte att berätta för dem att Joanne säger" Hej ""

Joanne

De har ett fantastiskt utbud av sexmaskiner såväl som alla bilagor du kan tänka på för att förbättra din upplevelse. Med så många sexmaskiner att välja mellan kan det vara svårt att reda ut vad som skulle vara det bästa alternativet för dig. Så i min vanliga stil kommer jag att dela upp dem i några kategorier och göra några rekommendationer för dig att tänka på.

Den här artikeln kommer att täcka vanliga jävla maskiner, vibrerande sexmaskiner, mjölkmaskiner för män och några rekommendationer om bilagor.

Fredag, 08 maj 2020 08: 16

Kvinna Onani är fortfarande en stor Taboo

Det är något som vi sällan pratar om även med våra närmaste vänner, men låt oss inse att vi har alla "Polerad pärlan" eller "Jilled off" - (notera till mig själv, jag älskar sexuell eufemism). Vissa av oss skämmas till och med för att göra det alls. Det beror antagligen på att samhället fortfarande uppmuntrar skuld och skam för onani - det är helt enkelt något som "bra flickor inte borde göra". Tja, till helvetet med det tanketåget!

Bra tjej onanerar och de älskar att göra det.

Du borde ställa frågan, varför inte göra det? Det känns fantastiskt, har utmärkta hälsofördelar och lindrar stress så varför skulle ingen vilja stoppa allt de gör och få sig av.

Jag vill bryta ner några av myterna kring onani och att bevisa för er att det är en helt positiv upplevelse. Allas kropp är unik, och ditt sätt att onanera kommer förmodligen att skilja sig från mitt, men det spelar ingen roll eftersom det inte finns något rätt eller fel sätt att göra det. Så här är några snabba och enkla skäl till varför du bör göra det.

Torsdag, 02 januari 2020 10: 41

Vakuumpumpning i kombination med e-stim lodning, ett helvete av ett kinky DIY-projekt

Ett inlägg på smartstim om vakuumkling fick mitt intresse, och jag beslutade efter att ha läst några av kommentarerna att jag skulle dokumentera att bygga en sådan elektrod för att hjälpa andra att göra en sådan.

Så kredit till miralicious90 på smartstim.com för hans fantastiska idé och 3D-design. Jag älskar hans enkla design, men jag har bestämt mig för att pressa den lite.

I den här artikeln kommer jag att ta dig steg för steg genom att göra din egen DIY-penisvakuumförstorare i kombination med en e-stim-ljudelektrod. Så du kan göra din kuk större och hårdare än någonsin innan du låter och använder e-stim samtidigt.

Om det låter som roligt, läs sedan vidare. Se hur enkelt det är att skapa något liknande här själv.

"Bloody helvete, det här är en allvarlig bit kit. Känslan av att din kuk sväller och ljudet glider in i dig är extremt intensiv och när e-stim-kontrollboxen är påslagen blåser du strumporna. Det är en fantastisk upplevelse, och ett helvete. "

Joanne Stunt Cock

Detta är en ganska lång artikel och så här är några snabblänkar om du vill hoppa till ett visst avsnitt.

Onsdag, 24 April 2019 09: 29

Penispel gjorde det enklare och bättre med en 3D-tryckt cock loop isolator

Jag hade så mycket kul att göra min Bumble Bee Tri-polär estimeringselektrodOch min Curly Wurly Bi-Polar Electrode.

Så, efter att ha sett ett fantastiskt inlägg av miralicious90 på Smartstim.com där han designade en isolator för sin kukring trodde jag att jag skulle få det också. Efter många försök och fel, i grund och botten eftersom jag fortfarande är en bit av en techno-muppet där 3D-design berörs utformade jag så småningom detta. Jag presenterar 3D Printable Cock Ring Insulator.

Bild som visar Joannes 3D utskrivbar kukring isolator design
Se, Joanne s 3D utskrivbar kukring isolator

Söndag, 19 November 2017 10: 52

Så vad är bäst för din blogg?

Du kommer nog inte bli förvånad över svaret på den frågan. Frestelsen är att försöka fylla din blogg med så många artiklar som möjligt så att den ser full och hälsosam ut, men det kan vara ett dubbelkantat svärd.

Besökare kommer oftast att hitta din webbplats genom de stora sökmotorerna, och de använder alla mätvärden för att träna vilka som är de bästa sidorna som ska visas när någon placerar en sökning genom dem. De är alla verksamma för att ge vad de tycker är precis vad den sökande letar efter, och en av de viktigaste metriska för det är "studsfrekvens".

Andra mätvärden som de övervakar är hur länge besökarna bor på din webbplats. Dessa två mätvärden är viktiga indikatorer för en sökmotor om hur bra sidan är att de tjänat i förhållande till de söktermer som används. Låt oss möta det, vi har alla gjort det, du gör ett sökland på en webbsida, och du slår tillbaka knappen. Sökmotorer märker det och det är en av de främsta anledningarna till att du måste skriva engagemang artiklar som håller en läsare uppmärksamhet och hindrar dem från att slå den tillbaka knappen.

Det är givetvis lättare sagt än gjort, så vad ska du göra med försök att skriva kvalitetsartiklar som om de inte är av god kvalitet så kommer läsarna bara att studsa bort. Följande pekare hjälper också dina sidor att bli listade högre på sökmotorer, men det är kvaliteten på den sida som verkligen räknas.

Söndag, 19 November 2017 10: 33

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Så du har en blogg och du har jobbat hårt för att fylla det med intressant och relevant innehåll. Din trafik börjar bygga och du tittar på sätt att tjäna pengar på din blogg för att kompensera dina kostnader eller för att få lite pengar i din bakficka.

För det första är det en lång och långsam slog och att göra en blogg för sig själv, och det är verkligen inte ett snabbt växande system. Som sagt men med lite hårt arbete och engagemang börjar du se en avkastning på din tid och ansträngning. Det enklaste sättet att tjäna pengar på din blogg är helt enkelt att använda affiliate partnerskap med återförsäljare och den här artikeln är speciellt skriven för att ge dig den låga nivån och också för att hålla dig fri från lagen eftersom du har några skyldigheter om du använder affiliate länkar.

Måndag, 24 augusti 2020 10: 47

Hell ja det är det, och i den här artikeln ska jag berätta varför

Nyligen, till följd av ett samtal med en holländsk fetlifer, började jag undra hur många penisägare som stimulerar ytterligare stimulering under sina sessioner.

Jag integrerar ofta vibratorspel i mina sessioner och antog naturligtvis att massor av penisägare också gör det. Men efter att ha tittat runt populära platser för att diskutera e-stim som SmartStim och SocialStim, verkar det som om jag misstar mig det antagandet.

Det fick mig att tänka på varför det skulle vara?

Det fick mig också nyfiken på hur bra kombination av e-stim-lek med vibrationer skulle känna på en hård (eller verkligen mjuk) kuk.

Lördag, 15 augusti 2020 09: 55

Några snabba tips om att stimma din prostata med insertables

Här är något för prostataägarna där ute som älskar deras e-stim spela och vill rikta in sig på deras prostata mer effektivt.

Nu vet jag att de flesta prostataägare använder elektroder i ryggproppsstil för att rikta in sig på deras prostater, och det är helt meningsfullt.

Jag menar, genom att koppla upp huvudet på en bipolär infästbar elektrod som moaner kan du sedan fästa den andra änden av kabeln till något som en kukögla eller enpolig dynelektrod.

Detta (i teorin) gör att du kan skicka de elektriska pulserna från din e-stim-kontrollbox genom din prostata och längs dina ryggnerver för att stimulera både glans av en penis och prostata själv - perfekt.

Söndag, 02 December 2018 12: 53

Kolla in mina senaste Tweets

Jag älskar twitter och använder den hela tiden för att sprida det goda budskapet om sexleksaker material, god praxis, råd och naturligtvis mina sexleksaker recensioner. Här är mina senaste tweets, snälla överväga att följa mig om du tycker att de är intressanta.


Måndag, 14 maj 2018 10: 17

Registrera dig för mitt "oregelbundna" nyhetsbrev

Det som man märker till den titeln är ordet oregelbundet. Jag hatar skräppost, den enda skräppost som jag tolererar är köttvarianter, och även då måste jag vara ganska hungrig för att fresta mig.

Jag skickar bara ut ett nyhetsbrev när jag har något nyhetsvärt. Så du blir inte bombarderad med veckomeddelande från mig. Jag brukar skicka ut ett nyhetsbrev när jag har granskat något fantastiskt som jag behöver hela världen att veta om. Eller till exempel när jag har skapat en ny e-stim elektrod som kommer att blåsa av dina strumpor.

Så känn dig fri att registrera dig för mitt nyhetsbrev, det överensstämmer med bestämmelserna mot skräppost, och du har total kontroll, du kan avsluta prenumerationen när som helst. Jag skickar inte e-postadresser till andra företag, men jag använder MailChimp för att hantera min lista och skapa nyhetsbrev.

Jag hoppas att du väljer att registrera dig och jag är säker på att du kommer att njuta av nyhetsbrevet när de kommer.

Skål,

Joanne


Prenumerera på min nyhetsbrev

Jag skickar bara ut oregelbundna nyhetsbrevpost.
Du kan avsluta prenumerationen när som helst eftersom du har full kontroll.
Jag använder MailChimp för att hantera mina nyhetsbrev och de respekteras väl när det gäller datasäkerhet och pålitlighet.

Joannes Reviews kommer att använda den information du tillhandahåller på detta formulär för att ha kontakt med dig och för att tillhandahålla uppdateringar och marknadsföring.
Du kan när som helst ändra dig genom att klicka på länken för att avsluta prenumerationen i sidfoten på alla e-postmeddelanden du får från mig eller genom att kontakta mig på admin {at} sexmachinereviews.co.uk. Jag kommer att behandla din information med respekt. För mer information om min sekretesspraxis, besök min webbplats. Genom att klicka nedan godkänner du att vi kan behandla din information i enlighet med dessa villkor.
Jag samtycker till att sexmachinereviews.co.uk samlar in och lagrar mina uppgifter.

Mina webbplatser fantastiska sponsorer

JohnThomasToys.com, de största och bästa silikondildoerna.
MrHankeysToys.com, den största och bästa silikondildon
Sexmachines.se den största samlingen av sexmaskiner och bilagor
Latex, Läder och Spets, kolla in det fantastiska Sola-sexleksakleksområdet.
Annonsera ditt företag här 250 * 250

Handla med mina dotterbolag

Harmoni
Handla på Uberkinky
Uberkinky
Lovehoney
Latex Läder & Spets
Lovehoney

Översätt min webbplats

enarfrdeelitjaptrues

Donationer

Det tar mycket tid och ansträngning att behålla denna webbplats. Jag använder inte professionella webbdesigners, det är allt mitt eget arbete och det har varit en väldigt brant inlärningskurva - alla donationer mottas tacksamt:
Köp mig en kaffe på ko-fi.com


Alternativt, donera till Joanne's Dungeon Fund till Bitcoin-adress:
1NxapveLFy3yjwGAPGCz9HJehjWm3WPCAL
Donera BitCoin till Joanne's Dungeon Fund