Föremål som filtrerats efter datum: juni 2019

Tillfredsställande För Män Vibration Masturbator

Tar onanering till vibrerande nya höjder

Stunt CockStunt Cock här igen med en annan recension av en penisorienterad sexleksak för den ljuva Joanne.

Nyligen tycktes Satisfyer vara kasta sexleksaker på granskare, och jag var glad när två penisleksaker kom fram i posten.

"Jag försökte strida med det men det kände mig lite besvärligt, jag hittade det sätt som fungerar bäst för mig, det bara för att sätta mig in i det och hitta den söta platsen där de kraftiga vibrationerna på min frenulum kände sig bäst."

Stunt Cock

Efter att ha blåst en hallon på Joanne som dessa var för mig och inte henne, kom jag ner till uppgiften att lära känna dem - intimt. Denna snygga svarta masturbator med utseende som påminner mig om en form av en F1 racerbil var kul att använda, och jag njöt av att bli bekant med den.

Så, låt mig berätta allt om det och vad jag tänkte på det när jag använde på min glada chap.

www.mrhankeystoys.com

Mr Hankeys Toys

www.mrhankeystoys.com

Jag har blivit bortblåst av de dildo-mönster som produceras på Mr Hankeys Toys. De är några av de största och girthiest dildos som jag någonsin har sett och de är alla gjorda av Platinum cure silikon som är min gå till sexleksaker material.

Om du gillar dig själv som en bit av en Storlek Queen när det gäller Dildos, lita på mig att du hittar något som både ska beskatta dina hål och driva dig galen med lust. Herr Hankeys dildos är fantastiska och jag älskar att de är så snäva passform i vilket hål du än väljer.

Ny bok - Joannes nybörjare guide till Electrosex

Om du var nyfiken på e-stim och elektrosex så har jag några bra nyheter för dig

Jag har skrivit en 22 sidguide till grunderna för elektrostimulering eller e-stim för korta.

Den innehåller mycket information om säkerhet, grundteori, elektrodalternativ och täcker flera elektrodpositionsguider för att hjälpa dig på din väg. Åh, och det finns till och med en praktisk resursguide i slutet.

Colt Camo Lår Manschett Sex Sling From Bondara

Lägg dig tillbaka och slappna av, eftersom detta lår sling tar påkänningen

Nyligen hade vi nöjet att granska Colt Camo Thigh Sling, och vi hade så mycket roligt att göra så.

Detta är den första Colt-produkten som vi fått för att granska, och vi alla såg fram emot att sätta det på provet för att se hur det skulle fungera.

"När jag gjorde min underdaniga, sub'r' Använd det, jag gillar verkligen att fästa henne i det och strama upp det så att benen höll upp och bak och utsätter henne för min blick. "

Joanne

Jag har haft mina ögon på Colt-sortimentet ett tag nu, så det var trevligt att kunna bedöma en av produkterna inom sitt sortiment.

Så läs vidare för att ta reda på vad de tre av oss alla tänkte på den här låret slingan.

Satisfyer Vibes Power Flower Vibrator

En gästrecension av Harley Fire i Satisfyer Power Flower

Jag är glad över att kunna ge dig denna stora recension av Harley Fire i Satisfyer Vibes Power Flower. En vibrator med ett tips som är olikt allt annat jag har försökt.

Som Satisfyer verkar slänga virbatorer hos granskare idag slutade jag med mer än en av dessa vibbar och så frågade jag Harley om hon ville granska en. Jag är glad att hon har gjort det eftersom hon har riktig talang. Harley Fire är en queer amatör porr skapare och livsstil findomme från Storbritannien.

"Jag har haft ett par trevligt överraskande förhöjda orgasmer tack vare Power Flower, men det beror inte på petal designen. Faktum är att jag båda två gånger creamed ganska mycket, men det var vibrationsstyrkan och omkretsen gjorde jobbet ."

Harley Fire

Hennes tanke på Power Flower är mycket lik min, det är en fin virbator och det kommer utan tvekan att vara bra för alla som har en oförutsägbar stimulans över ett brett område. Men det har dess nackdelar.

Så utan vidare, här är Harleys tankar om denna slående vibrator från Satisfyer.

Vad är skillnaden mellan TENS, EMS och E-Stim-utrustning

Förvirrad av de tre termerna, TENS, EMS & E-stim? Du är inte ensam

Det är en fråga som ofta dyker upp, och jag gör mitt bästa för att svara på det i den här artikeln. Erotisk elektrostimulering hänvisar till användningen av speciellt utformad utrustning för att tillämpa elektrisk stimulering av könsorganen för sexuellt njutning. Det kallas ofta som e-stim.

Ofta är det dock förvirring mellan några av villkoren som är involverade TENS, EMS och E-stim.

Alla är system som passerar en elektrisk ström genom vävnad, men de interagerar med nerver och muskler på olika sätt. Dessa skillnader i prestanda och förmågor beror på deras olika vågformer och effektnivåer.

Men precis som en Ford Fiesta, en Mercedes och en Ferarri är alla bilar, de handlar om att göra vad de gör på olika sätt medan de fortfarande kommer från ett universellt koncept.

Elektrodepositionering kan göra en stor skillnad mot de upplevda förnimmelserna, men låt oss täcka de tre olika typerna av kontrollboxar.

Uberrime Splendid Dual-Density Silicone Dildo

En dual-density dildo som verkligen träffar platsen

Jag älskar bara att ta emot paket från PeepShowToys i USA. När jag får en leverans från dem betyder det bara en sak, och det är att min fitta snart kommer att rinna.

De har ett fantastiskt urval av kroppssäkra sexleksaker, och deras dildos är fantastiska. De skickade mig en annan Uberrime dildo för att granska, och jag kunde inte vänta med att få spricka med den här.

"Den pärlemorska pigmenten skapar en vacker marblingseffekt som glänsar i ljuset. Det är verkligen ett vackert färgalternativ, och det ser så lockande ut."

Joanne

Den Uberrime Splendid Dual-Density Silicone Dildo ser ut och känns fantastisk. Den finns i fyra olika färgalternativ, och den här är Pearl Blue. Det sätt som det skymmer är härligt, och det är en syn att se.

Så, vad tyckte vi om denna dildo, är det en annan hit eller en olycklig miss? Läs vidare för att ta reda på det.

Vinn en Tantric Massage Starter Set Courtesy av Karma Tantric

Vinn en Tantric Massage Starter Set Courtesy av Karma Tantric

Om du haft denna fantastiska artikel om tantrisk massage då kommer du att älska den här tävlingen som sponsras av Karma Tantric.

Tantric massagebyrå i London, Karma Tantric, ger bort en fantastisk tantrisk massage startpaket värt över $ 200! Testa dina tantriska massagefärdigheter hemma med en partner. För din chans att vinna, kolla in appen nedan och skriv in den fria tävlingen! Om du inte kan se det, använd bara den här länken - Ange tävlingen

En spännande konkurrens med priser värda $ 200 från Karma Tantric
En spännande konkurrens med priser värda $ 200 från Karma Tantric

KarmaTantric tantrisk massage startpaket giveaway

Lycka alla xx

Konkurrensregler

Tävlingen kommer att köras från 12: 00AM 14th juni 2019 - 11: 59PM 14th juli 2019 (London).

Denna tävling är öppen för Storbritannien, USA, Kanada och Europa. Om du är osäker på din plats, vänligen kontakta mig och jag kan meddela var varan kan eller kan inte skickas.

Jag uppfyller denna tävling och så måste du svara på mitt e-mail om du vinner.

Du kommer att vara ansvarig för att betala för eventuella tull- och överkostnader som kan uppstå efter frakt.

När vinnaren har dras har du 2 veckor att kontakta mig och hävda ditt pris. Om du misslyckas med det gör jag en ny vinnare igen. Genom att delta i denna tävling, accepterar du också att ge mig din adress, så att jag kan skicka varan till dig.

Jag accepterar inte givna konton för denna tävling. Jag kommer att kolla för att se till att alla deltagare har ett konto som består av mer än giveaway retweets. Var vänlig respektera detta, mina sponsorföretag förtjänar bättre och dessa tävlingar är för mina läsare och inte tävlingskonton.

Uberrime Night King Fantasy Dildo Fire & Ice Colors

En fantastisk fantasy dildo, har lite Night King kul eftersom vintern kommer

Jag är så glad att jag har fått möjlighet att granska Uberrime Night King Fantasy Dildo Fire & Ice-upplagan. Detta damer och herrar är en dildo som gick bortom mina förväntningar.

Från sina fantastiska färger blandar sig ner i axeln till de härligt rika texturerna, är den gjord för nöje.

"När jag drar över min klitoris skickar varje ås gnistor genom mig, som snabbt har min fria hand klunga vid lakan. En kombination av clit play och djup penetration är precis hur jag älskar att spela och det är en lätt uppgift med Night King Fantasy Dildo. "

Joanne

Med en bred bas med den mest sublima designen på botten är det också en skönhet.

Låt mig berätta varför jag tycker att denna dildo definitivt förtjänar titeln King och varför du borde lägga till en i din spellåda.

Estim Remote System från E-Stim Systems

Shockingly good fun från avar eller nära intervall

Tja, här sitter jag med ett stort leende på mitt ansikte. Jo, det är faktiskt mer av en grimas ~ ~ Bzzzzt ~ ~ som jag är uppkopplad till E-Stim Fjärrsystem ~~ Bzzzzt ~~ från E-stim-system och min Stunt Cock har fjärrkontrollen

~ ~ Bzzzzt ~ ~, Ouch, ~ ~ Bzzzzt ~ ~, rätt det är det! Jag har tagit sändaren bort från min nu sulky Stunt Cock som jag inte kan koncentrera mig medan jag är chockad.

"Det är helt otrevligt och åh så mycket roligt. Du måste verkligen tvinga dig att sluta hoppa runt och rida på pulserna för att stanna kvar. Vem visste att tortyr skulle framkalla så många svärord och skratt också."

Joanne

Nu var var jag, ja det är det. Jag skriver upp min recension av E-Stim Remote System från E-stim-system. Det är en tv-stjärna i sina egna rättigheter efter att ha presenterats i många tv-program runt om i världen och leverer härliga och smärtsamt underhållande zaps till tävlande och stjärnor.

Detta är en e-stim kontrollbox med en skillnad. Control tar på sig en helt ny mening när man spelar med den här. Så låt mig berätta varför det kan vara så roligt eller absolut tortyr beroende på hur du gillar att spela.

Senaste Recensioner

tb-w246-h150-crop-int-d4af3f886823717598e12472c58ec841 Objekt som filtrerats efter datum: juni 2019
December 02, 2019

MyStim Opus E Vaginal version E-Stim Masturbator Review

in E-Stim
En e-stim masturbator som är chockerande bra kul Stunt Cock här igen för en annan peniscentrisk recension för Joanne. Vi har båda haft ögonen på MyStim Opus E i evigheter nu. Det verkar bara inte vara några anständiga recensioner av det runt nätet. Har… Läs mer
tb-w246-h150-crop-int-2d2b5b22cae9ff25c225f9e27aaaecc5 Items filtered by date: June 2019
November 27, 2019

John Thomas® Cleopatras Candile Platinum Silicon Dildo Review

in dildos
En silikondildo som lyser upp dina onani-sessioner Efter att jag nyligen verkligen haft glädje av den fantastiska BEASTLI-silikondildon från John Thomas Toys hoppade jag på chansen att granska en annan. När de kom i kontakt sa de hade en ovanlig ... Läs mer
tb-w90-h64-crop-int-48626abb24031e6f8a63d0a9c4c654db Objekt som har filtrerats efter datum: juni 2019
November 21, 2019

Ann Summers - Moregasm + Petite Rampant Rabbit Review

in vibratorer
En liten kanin med prestanda som ett lejon. Du vet att det är en bra dag när en ny ... Läs mer
tb-w90-h64-crop-int-f0ecdf432ebd18e389607b077112b4cd Objekt filtrerade efter datum: juni 2019
November 17, 2019

John Thomas® Toys BEASTLI Platinum Silicon Dildo Review

in dildos
En texturälskare dröm går i uppfyllelse Tja, det är inte ofta att jag blir kontaktad av en ... Läs mer

senaste artiklarna

tb-w246-h150-crop-int-b5b78ddf5eede9135c1192519483dce5 Artiklar filtrerade efter datum: juni 2019
September 06, 2019

The Rise of VR Porn

VR Porn tar internet med storm, så här kommer du in på åtgärden? För två månader sedan meddelade VRPorn.com att det officiellt har överträffat 100 miljoner användare. Det är många kinky människor som letar efter VR Porn. Varje webbplats skulle vara mer än nöjd med ... Läs mer
tb-w246-h150-crop-int-78cb7e3d717e24ac0f66545e3fa315a4 Items filtered by date: June 2019
Juni 05, 2019

Detta hemliga sextrick får din älskare att tigga dig mer

Du drömmer om ett passionerat kärleksliv, men en upptagen livsstil och stress har andra planer för dig. Om ditt sexliv behöver lite ökning finns det ett hemligt sextrick som kommer att lämna dig och din älskare pantar för mer. Få steamy i sovrummet och introducera detta ... Läs mer
tb-w90-h64-crop-int-264e406188cf0e7f6e1ff5068bf3afd3 Objekt som har filtrerats efter datum: juni 2019
Kan 30, 2019

Köpa Sexleksaker på en budget

Du kan njuta av en kroppssäker wank på en budget som jag inte behöver predika för någon om hur ... Läs mer
tb-w90-h64-crop-int-952c11c170229d94200a38d3bc54a434 Objekt som filtrerats efter datum: juni 2019
Mar 24, 2019

Bästa manliga mjölkningsmaskiner

De bästa maskinerna för handsfree orgasmer, eller en snygg wank jag är ofta frågad som är ... Läs mer

Senaste blogginlägg

tb-w246-h150-crop-int-e8e1737fd40a038ff0de326e4c24f065 Objekt som har filtrerats efter datum: juni 2019
December 02, 2019

Topp 100 sexbloggar 2019

in Blogg
Kolla in de fantastiska sexbloggarna som gjorde denna årslista Det är den tiden på året igen när @MollyDailyKiss har publicerat sina topp 100 Sexbloggar 2019-lista. Efter månader med hårt arbete har hon siftat via internet och följt upp leads och listat ... Läs mer
tb-w246-h150-crop-int-621ae9997c13811a6d7c1a507f626396 Objekt som filtrerats efter datum: juni 2019
November 29, 2019

Fantastisk Black Friday och Cyber ​​Monday SexToy försäljning

in Blogg
Du kan spara tid på dessa sextoyförsäljningar Letar du efter ett fynd, vem är det inte? Dessa Black Friday- och Cyber ​​Monday-försäljningar måste ses för att tro. Gör dig redo för en mycket kinky jul genom att ta ett fynd för dig själv eller den speciella vän som ... Läs mer
tb-w90-h64-crop-int-94ef81f5b3894cc0db01733053de34b7 Objekt som filtrerats efter datum: juni 2019
November 14, 2019

Worlds First Kondom Specialbutik - Condomerie

in Blogg
Kondomerie är en mängd kondominformation och har ett stort utbud av kondomer och annat ... Läs mer
tb-w90-h64-crop-int-0337d585ce9a44257d9b7989b7def1a6 Objekt som har filtrerats efter datum: juni 2019
November 06, 2019

Visa Stigma Finger

in Blogg
Vi borde alla sträva efter att bryta ner stigmatiseringen i samband med sex "Jag tror att det kan vara ... Läs mer
×
0
aktier
0
aktier