Joannes nyhetsbrev

Joanne Summers 14 maj 2018

Registrera dig för mitt "oregelbundna" nyhetsbrev

Det som man märker till den titeln är ordet oregelbundet. Jag hatar skräppost, den enda skräppost som jag tolererar är köttvarianter, och även då måste jag vara ganska hungrig för att fresta mig.

Jag skickar bara ut ett nyhetsbrev när jag har något nyhetsvärt. Så du blir inte bombarderad med veckomeddelande från mig. Jag brukar skicka ut ett nyhetsbrev när jag har granskat något fantastiskt som jag behöver hela världen att veta om. Eller till exempel när jag har skapat en ny e-stim elektrod som kommer att blåsa av dina strumpor.

Så känn dig fri att registrera dig för mitt nyhetsbrev, det överensstämmer med bestämmelserna mot skräppost, och du har total kontroll, du kan avsluta prenumerationen när som helst. Jag skickar inte e-postadresser till andra företag, men jag använder MailChimp för att hantera min lista och skapa nyhetsbrev.

Jag hoppas att du väljer att registrera dig och jag är säker på att du kommer att njuta av nyhetsbrevet när de kommer.

Skål,

Joanne


Prenumerera på min nyhetsbrev

Jag skickar bara ut oregelbundna nyhetsbrevpost.
Du kan avsluta prenumerationen när som helst eftersom du har full kontroll.
Jag använder MailChimp för att hantera mina nyhetsbrev och de respekteras väl när det gäller datasäkerhet och pålitlighet.

Joannes Reviews kommer att använda den information du tillhandahåller på detta formulär för att ha kontakt med dig och för att tillhandahålla uppdateringar och marknadsföring.
Du kan när som helst ändra dig genom att klicka på länken för att avsluta prenumerationen i sidfoten på alla e-postmeddelanden du får från mig eller genom att kontakta mig på admin {på} sexmachinereviews.co.uk. Jag kommer att behandla din information med respekt. För mer information om min integritetspraxis, besök min webbplats. Genom att klicka nedan godkänner du att vi kan behandla din information i enlighet med dessa villkor.
Jag samtycker till att sexmachinereviews.co.uk samlar in och lagrar mina uppgifter.
Publicerad i Allmänt

Shop

Joanne Summers 11 mars 2018

Ta dina e-Stim-sessioner till nya nivåer av kul

På en mobiltelefon? Kolla in den mobilvänliga butiken.

Publicerad i Allmänt

Tack för ditt stöd

Joanne Summers 15 februari 2018

Jag menar det helt, du är en stjärna.

Joanne s RecensionerJag älskar att göra vad jag gör, och varje köp hjälper mig att stödja den här webbplatsen och att fortsätta göra det jag älskar att göra (vilket främst upptäcker nya och kinky sätt att gå av).

Jag kommer att gå vidare med att göra din beställning och kommer att få den in i posten så snabbt som jag kan.

Din totala tillfredsställelse är mitt mål, och jag kommer att göra mitt bästa för att säkerställa intet mindre än det.

Tack än en gång, och jag hoppas att du gillar ditt köp när det kommer.

Vänliga hälsningar,

Joanne

Publicerad i Allmänt

Kontakta Joanne

Joanne Summers 05 februari 2017

Kontakta Joanne med din brinnande frågaOm du har en brinnande fråga, en förfrågan eller bara vill berätta för mig hur mycket du har haft på min webbplats så känn dig fri att använda kontaktformuläret nedan för att få ditt meddelande direkt till mig.

Jag besvarar meddelanden själv och jag lovar att jag kommer tillbaka till dig så fort jag kan. Jag älskar att höra från läsare och besökare på min webbplats, det gör all ansträngning värd att känna någon där ute som läser den.

Omdömen

Om du är ett företag som är intresserad av att låta mig granska en sexleksak eller en vuxenprodukt åt dig, kolla in min granska informationssidan och länken för policy sidan längst ner på den.

reklam

Om du är intresserad av att annonsera på min webbplats så ser jag fram emot att höra från dig. Jag har en hängiven reklam informationssida att du bör kolla in först.

Nyhetsbrev

Att använda detta formulär kommer inte registrerar dig för nyhetsbrev eller något liknande. Jag har emellertid ett nyhetsbrev som jag skickar ut oregelbundet, och om du vill hålla dig uppdaterad om mina recensioner och produkter kan du Registrera dig för mitt nyhetsbrev här.

Kontakta mig

Vänligen kontakta mig om du har några brinnande frågor eller bara för att säga "Bra gjort".

Jag ser fram emot att höra från mina läsare och företag som ser efter att skapa samarbete med mig.

Välj ämnet för din förfrågan.
Publicerad i Allmänt

Tweets

Joanne Summers 02 december 2018

Kolla in mina senaste Tweets

Jag älskar twitter och använder den hela tiden för att sprida det goda budskapet om sexleksaker material, god praxis, råd och naturligtvis mina sexleksaker recensioner. Här är mina senaste tweets, snälla överväga att följa mig om du tycker att de är intressanta.


Publicerad i Allmänt

Granska Wall

Joanne Summers 18 mars 2018

Här är ett urval av populära recensioner skrivna av mig.

Publicerad i Allmänt

Guest Inlägg

Joanne Summers 13 december 2017

Har du något intressant att dela med dig?

Jag betalar £ 20 per gästpostJag är så exalterad att äntligen vara i en position där jag kan vara värd för bloggbloggen och artiklar från andra bloggare. Jag letar efter sexrelaterade artiklar om olika ämnen från BDSM, sexleksaker, relationer, fetischer eller något som du tycker kan vara av intresse för mina läsare

Gästposter är ett bra sätt att ditt arbete utsätts för en bredare publik. Jag har inte råd att betala mycket för gästposter men jag betalar för dem (£ 20). I framtiden hoppas jag kunna betala mer.

Jag trodde det kan vara en bra idé att lista några av de saker jag letar efter i gästinlägg och vad jag vill undvika.

Vad jag letar efter

  • Jag skulle gärna höra om dina upplevelser, särskilt om det handlar om något som jag inte har provat eller skrivit om.
  • Jag skulle vilja lära mig om nya kinks och fetischer, så kanske du kan upplysa mig om något du tycker om.
  • Erotisk fiktion, särskilt om det handlar om en långsiktig fantasi eller kink.
Publicerad i Allmänt

Press - Publicerat arbete

Joanne Summers 28 september 2017

Det är en bra känsla när ditt arbete publiceras

Sedan starten har min webbplats expanderat och jag har återinvesterat några pengar som det har genererat till fler sexleksaker att granska.

Förutom att läsa om sexleksaker, skrivna erotika och pedagogiska artiklar tycker jag också om att skriva för andra webbplatser eller media.

Jag har haft ett antal utmärkelser. Mest av allt var jag vald som en av Topp 100 Sex Blogging Superheroes i 2016 och som en av de Topp 100 Sex Bloggers i 2016.

Publicerad Arbete

Här finns länkar till mina externt publicerade verk:

Kink Craft

Min första arbetsuppgift var för KinkCraft.co att skriva en artikel som beskriver vad som medfört för att granska sexleksaker. Detta beror på att det är ett enkelt sätt att få gratis sexleksaker och jag var mer än glad att ställa in posten rakt.

Kommenterad artikel för Kink Craft på livet som en sexleksaker

Tyvärr är den här webbplatsen inte längre, men jag tyckte om att skriva den här artikeln för dem. Du kan läsa min artikel på granskar sexleksaker gratis här.

Darkside Magazine

Jag är nu en regelbunden bidragsgivare till Darkside Magazine där jag gillar att skriva sexleksaker recensioner för kink scenen. Min första recension var Electrastim Jack socket och det verkade i Issue 7.

Jag publiceras i Darkside Magazine

Darkside Magazine - Den nya digitala tidningen för BDSM-scenen

I utgåva 8 granskade jag en tysk gasmask och i Issue 9 I granskade Motorunny ride på sex maskin.

Fetska Faeries

Jag fick i uppdrag att skriva en nybörjare introduktion till e-stim or electrosex för fetska Faeries och har mycket roligt att skriva det för dem. Det täcker grunderna i denna roliga aktivitet på ett roligt och vänligt sätt.

Jag är publicerad på Fetis Faeries

Vad är E-Stim eller Electrostimulation?

Commisioned Work

Om du är intresserad av att få mig att skriva ett beställt arbete för dig, ta kontakt med mina kontaktformulär med dina idéer.

Joanne XXX

Publicerad i Allmänt

Erotisk fiktion

Joanne Summers 28 september 2017

Erotisk fiktion från din egentligen - Mig och några vänner

Här håller jag alla kinkiga kortfictionberättelserna som jag har skrivit, det är ganska nytt men jag hoppas att lägga till det ofta. Jag hoppas att det ger människor några idéer eller inspiration för att fånga tjuren genom hornen och att prova något nytt. Jag är också glad över att ha en gästpost här också.

Spicing upp ditt sexliv med nya och intressanta saker är en bra förfluten tid och en som jag starkt kan rekommendera.

Hur som helst, njut och jag hoppas att höra vad du tycker om dem.

Joanne xxx

Publicerad i Allmänt

My Sex Toy Musings Blog

Joanne Summers 25 aug 2017

Mina tankar och musings om livet som en sexleksaker

Jag hoppas att du njuter av denna insikt i mitt liv och vad jag gör. Jag älskar att granska vuxna produkter och jag kommer att använda den här bloggen för att hålla alla medvetna om vad som snart kommer att ses över och att vidarebefordra eventuella tankar eller problem som jag har. Jag älskar återkoppling så använd kommentarerna av dessa inlägg för att komma i kontakt med mig.

Du kan använda sökfunktionen på webbplatsen (högst upp till höger) om du letar efter något i synnerhet.

Publicerad i Allmänt

Mina webbplatser fantastiska sponsorer

Handla med mina dotterbolag

Översätt min webbplats

enarfrdeelitjaptrues

Donationer

Det tar mycket tid och ansträngning att behålla denna webbplats. Jag använder inte professionella webbdesigners, det är allt mitt eget arbete och det har varit en väldigt brant inlärningskurva - alla donationer mottas tacksamt:
Köp mig en kaffe på ko-fi.com


Alternativt, donera till Joanne's Dungeon Fund till Bitcoin-adress:
1NxapveLFy3yjwGAPGCz9HJehjWm3WPCAL
Donera BitCoin till Joanne's Dungeon Fund